zondag 16 december 2012

Mars koekjes


Nodig:
 3 grote repen mars of gewone chocolade
100 gram boter
150 gram rietsuiker
200 gram bloem
1 ei
1/2 zakje bakpoeder

Verwarm de oven op 180 graden.
Snij de marsrepen in kleine blokjes.
Laat de boter in een pan op een laag vuur smelten.
Haal de pan van het vuur.
Doe de suiker er bij.
Meng alles met een garde.
Voeg het ei, de bloem en het bakpoeder toe.
Meng het met een houten lepel.
Voeg de stukjes mars toe.
Leg kleine hoopjes deeg op voldoende afstand van elkaar op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Laat ze 10 minuten in de oven bakken.

TIP 1: Je kunt de marsrepen door andere chocolade repen vervangen.
TIP 2: Je kunt als de koekjes klaar zijn ze in een lucht dicht afgesloten trommel bewaren voor 2 dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten