Nodig:
750 gram roma tomaten
5 bospeentjes
1 grote ui
2 teentjes knoflokk
2 takjes verser rozemarijn
3 eetlepels olijfolie
400 ml tomatensoep
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de tomaten in grove stukken.
Schil de bospeentjes en snijd ze in stukken.
Snijd de ui en de knoflook grof.
Ris de blaadjes van de takjes van de rozemarijn
Meng ze met de olijfolie, tomaten, bospeen, ui en knoflook.
Verdeel de groenten over een bakplaat en bak ze 30 minuten in de oven.
Schep ze na 15 minuten een keer om.
Verwarm de tomatensoep in de soeppan.
Schep de groenten en het vocht erbij en pureer alles.
Voeg wat extra tomatensoep toe als het te dik is.
Breng het nog op smaak met een beetje peper en zout.
TIP: serveer het met lekker geroosterd brood.
5 bospeentjes
1 grote ui
2 teentjes knoflokk
2 takjes verser rozemarijn
3 eetlepels olijfolie
400 ml tomatensoep
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de tomaten in grove stukken.
Schil de bospeentjes en snijd ze in stukken.
Snijd de ui en de knoflook grof.
Ris de blaadjes van de takjes van de rozemarijn
Meng ze met de olijfolie, tomaten, bospeen, ui en knoflook.
Verdeel de groenten over een bakplaat en bak ze 30 minuten in de oven.
Schep ze na 15 minuten een keer om.
Verwarm de tomatensoep in de soeppan.
Schep de groenten en het vocht erbij en pureer alles.
Voeg wat extra tomatensoep toe als het te dik is.
Breng het nog op smaak met een beetje peper en zout.
TIP: serveer het met lekker geroosterd brood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten