zondag 21 april 2013
chocolade taart/cake
200 gram pure chocolade (kan witte, melk of puur zijn)
200 gram suiker
200 gram boter (op kamertemperatuur of iets gesmolten)
100 gram bloem
5 grote eieren (kan ook kleine)
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet het bakblik in.
Smelt de chocolade au-bain-marie (kijk daarvoor bij handige tips)
Klop de suiker met de boter luchtig
Klop de eieren er 1 voor 1 doorheen
Zeef de bloem en klop door het mengsel
Meng tot slot de gesmolten chocola er doorheen
Bak de taart 40 minuten in de oven
Controleer of de taart gaar is door er een houten prikker in te steken.
Als de prikker bijna droog is, is de taart klaar.
we hebben het ook geprobeerd en zo is die van ons geworden ------>
je kan net zoals ons er marsepein/fondant op doen. en gewone chocolade stukjes.
Labels:
taarten en cake's
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten